Gemeente 's-Hertogenbosch

16-12-2009
Bijna 5.000 reacties 'Check 't op internet!'

Bijna 5.000 mensen reageerden op de actie 'Check 't op internet!' van de gemeente 's-Hertogenbosch. Voor de actie werden huis-aan-huis kaarten bezorgd met daarop een unieke deelnemerscode. Op het Digitaal Loket op de gemeentelijke website konden mensen de code invullen en direct zien of zij één van de gelukkige winnaars waren. De actie liep van 26 oktober tot en met 13 november.

Op vrijdag 11 december namen twee prijswinnaars hun prijs in ontvangst. Op het Stadskantoor ontvingen zij hun prijs uit handen van Jolanda, hét gezicht van de campagne en medewerker van de gemeente. Mevrouw M. de Brouwer ontving een Bongo Belevenis bon en de heer A. Ligtvoet won een laptop (Acer Netbook). Beiden waren zeer blij met hun prijs.

Andere winnaars
Alle winnaars hebben hun prijs inmiddels ontvangen. De prijzen hadden allemaal een 'digitaal tintje'. Zo zijn er 10 cadeaubonnen van KadoBon online vergeven, twee Bongo Belevenis bonnen en twee Acer Netbooks. Foto prijsuitreiking Check t op internet
[Mevrouw De Brouwer (links) en de heer Ligtvoet ontvingen hun prijzen uit handen van Jolanda.]

Digitaal loket
Op het Digitaal Loket van de gemeente kunt u al veel verschillende zaken regelen. U kunt bijvoorbeeld een afspraak maken om uw paspoort of rijbewijs te vernieuwen, een verhuizing doorgeven of een uittreksel uit de GBA (Gemeentelijke Basis Administratie) aanvragen. De digitale dienstverlening van de gemeente wordt steeds verder uitgebreid, dus neem regelmatig een kijkje bij het Digitaal Loket.