Gemeente Leidschendam-Voorburg


Sportief op gewicht in 2010

AquaFit&Slank in zwembad De Fluit in Leidschendam 16 december 2009 - Is één van uw goede voornemens voor het nieuwe jaar om te gaan afvallen, dan kun u meteen in januari al beginnen met AquaFit&Slank. Dit is een nieuwe activiteit in zwembad De Fluit in Leidschendam. De lessen vinden plaats gedurende twaalf weken op dinsdag of donderdag en worden gegeven door een zweminstructeur van zwembad De Fluit. Startdatum is 12 of 14 januari.

AquaFit&Slank is bedoeld voor mensen met overgewicht of een beetje meer. Het is een stimulerende activiteit in groepsverband op ritmische muziek in borst- of heupdiep water. Doet u mee met AquaFit&Slank, dan werkt u op een ontspannen en leuke manier aan uw uithoudingsvermogen en algehele fitheid.

Aanmelden en informatie
Aanmelden kan tot 4 januari bij de receptie van het zwembad of bel met (070) 320 9314. De kosten zijn 55,- voor twaalf lessen of 5,50 voor een enkele les.

Kijk voor meer informatie op de posters die overal in de gemeente hangen, op de website van de gemeente of op www.defluit.nl. Of haal een folder bij de receptie van het zwembad.

De gemeente wijst u de weg
Heeft u andere goede voornemens voor 2010, zoals stoppen met roken of minder alcoholgebruik? Kijk dan ook eens op www.lv.nl/gezond. De gemeente wijst u graag de weg.