Deelgemeente Charlois Rotterdam

Nieuw Charlois Magazine

Deze week valt het Charlois Magazine bij u in de brievenbus. En zoals u gewend bent staat ook de decembereditie van het Magazine weer boordevol informatie over en uit uw deelgemeente.

cover Charlois magazine Zo is er ruim aandacht voor wonen. In de schijnwerpers staan drie nieuwbouwprojecten in verschillende fases van ontwikkeling. Verder kunt u kennismaken met twee ondernemers: één was maar liefst 75 jaar gevestigd in Charlois, de ander is splinternieuw.

Dit jaar viert het Scheepvaart- en Transportcollege het vijftigjarig bestaan. Veel Charloise jongeren volgen er een beroepsopleiding.

Ook kunt u lezen over de ontwikkelingen op Winkelcentrum Zuidplein. Niet alleen is er de afgelopen jaren veel gedaan aan de veiligheid; onlangs heeft het winkelcentrum een frisse, nieuwe huisstijl gekregen.

Hondenuitlaatplaatsen

In november heeft het dagelijks bestuur het aantal hondenuitlaatplaatsen en losloopgebieden uitgebreid. Dus vanaf 4 januari aanstaande kunnen hondenbezitters op nog meer plaatsen hun hond uitlaten en lekker laten rennen. Daarom vindt u in het hart van het Magazine een handige plattegrond met alle uitlaatplaatsen en losloopgebieden op een rijtje.