Amsterdam heeft primeur met dubbele opening MOTO Point

16/12/2009 13:37

TOTAL Nederland N.V.

Op 16 december is op het Total tankstation Van Marwijk Kooij in Amsterdam een nieuw MOTO Point in gebruik genomen. Op 22 december volgt tankstation Kadoelen.

MOTO Point is uniek in Nederland: een speciaal voor gemotoriseerde tweewielers ontworpen tank- en wasconcept. Het is ontstaan door te luisteren naar de specifieke wensen van een specifieke klantengroep, in dit geval de motorrijders.

Tanken kunnen zij bij de speciaal voor hen gereserveerde "Moto Pomp": een aparte tankopstelling met een schone, niet gladde vloer. De pomp en het tankpistool zijn aangepast om morsen te voorkomen en de helm blijft veilig en onbeschadigd dankzij de handige helmhouder.

"Moto Wash" biedt optimaal comfort voor de motor en zijn bestuurder: dankzij speciale zachte borstels, een korte spuitlans, zes verschillende wasprogramma's, lagedrukreiniging om lak en elektronica te beschermen, lucht voor banden, een zorgvuldige droging en een spatwaterdicht kastje voor helm en handschoenen.

"In al onze activiteiten streven wij ernaar om de verwachtingen van de consument te overtreffen", stelt Robert Joore, Directeur Retail van TOTAL Nederland N.V. "Bereidheid tot luisteren en durven innoveren zijn hierbij essentieel. De realisatie van het MOTO Point concept is hiervan een aansprekend voorbeeld!"

2010: 10 MOTO Points in Nederland, 100 MOTO Points in Europa

De eerste MOTO Points in Nederland werden in juni 2009 geopend bij de TOTAL-vestiging De Rietgraaf in Oosterhout (Gld) en op het TT circuit Assen. Het streven is om voor medio 2010 het tiende MOTO Point in Nederland te openen.

Kijk op www.total.nl voor alle geplande locaties.





http://www.total.nl