Gemeente Baarn

Uitreiking wijkplannen 2010

Dinsdag 15 december om 16.30 uur reikt wethouder H.P.C. van de Kerk de wijkplannen voor het jaar 2010 uit aan vertegenwoordigers van de wijkplatforms.

In de afgelopen vijf jaar is ieder jaar voor twee wijken in Baarn een wijkplan gemaakt. Deze wijkplannen waren uitgebreid en besloegen een periode van vijf jaar. De tien wijken in Baarn hebben inmiddels allemaal een uitgebreid wijkplan. De vraag rees of we met de eerste wijk weer opnieuw een uitgebreid wijkplan zouden maken of dat er behoefte was aan een andere vorm van het wijkplan? In de eerste helft van 2009 is samen met vertegenwoordigers van de wijkplatforms onderzocht op welke manier men graag op de hoogte blijft van de ontwikkelingen in hun wijk. De gemeente heeft een voorstel gedaan om elk jaar voor iedere wijk een overzichtelijk wijkplan te maken.

Hoe ziet het wijkplan er uit?
De hoeveelheid informatie per wijkplan is verschillend, de insteek hetzelfde. Zoveel mogelijk informatie die nu bij ons bekend is over gebeurtenissen in 2010 delen met de inwoners van de verschillende wijken. Van bijvoorbeeld het plaatsen van Bellooâs tot speelruimteplannen. Maar ook Wie is uw wijkagent en Wanneer is de actie Zomerschoon? Alles aangegeven op een overzichtelijke plattegrond. De wijkplannen worden in de komende weken in de verschillende wijken huis aan huis verspreid en zijn op de gemeentesite per wijk te downloaden.

Zie ook
Wijkplan 2010