Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Uitnodiging regiobijeenkomsten Innovatieprogramma Mooi Nederland

Het is zover! De tweede tender van de innovatieregeling van het Innovatieprogramma MooiNederland gaat van start. Eerder dit jaar opende minister Cramer een innovatieregeling om de verrommeling van het landschap tegen te gaan. Het Rijk zoekt inspirerende, vernieuwende ideeën, plannen en projecten. Ondernemers, belangenverenigingen, stichtingen en overheden die op een nieuwe manier vorm geven aan de kwaliteit van Nederland, maken kans op een financiële bijdrage.

Geeft u op een nieuwe manier invulling aan actuele ruimtelijke opgaven? Werkt u aan een innovatie die de ruimtelijke identiteit versterkt? En behoort uw project tot de pareltjes van vernieuwend ruimtegebruik? Ga dan de uitdaging aan en schrijf in voor een regiobijeenkomst over het Innovatieprogramma. Het ministerie van VROM zoekt in het bijzonder naar goede voorbeelden van compacte verstedelijking, energielandschappen en integrale ontwerpen voor infrastructuur en omgeving.

Voor het Innovatieprogramma Mooi Nederland vinden drie regiobijeenkomsten plaats verspreid door het hele land. Daar krijgt u uitgebreide toelichting op de innovatieregeling. Ook heeft u de kans om uw mogelijke indiening van ideeën of plannen alvast te bespreken met medewerkers van het ministerie van VROM en SenterNovem (uiteraard kunnen hieraan geen rechten worden ontleend). Een intermezzo wordt verzorgd door Rik Zaal, auteur van boek & website Heel Nederland.

Alle bijeenkomsten zijn van 14:00 tot 17:30 uur:

19 januari 2010 Zwolle

21 januari 2010 Eindhoven

26 januari 2010 Den Haag

Aanmelden voor de bijeenkomsten kan via deze link.

Kijk voor meer informatie over de regeling en themaâs op de website van VROM.

Deelname aan de bijeenkomsten is gratis.