LLiNK

Rotterdam, 15 december 2009


-PERSBERICHT-

LLiNK OBA Live ontvangt Paul Brand

In het LLiNK radio 5 programma OBA Live ontvangt presentator Pieter Hilhorst op woensdag 16 december kinderarts Paul Brand. Hij schreef de literaire thriller 'Impact Factor'.

Al drie jaar achtereen werd Paul Brand verkozen tot de beste kinderarts van Nederland, hij is een rolmodel voor parttime werkende artsen en geëngageerd romanschrijver. Pieter Hilhorst spreekt met hem over zijn nieuwste boek, een thriller over fraude in de wetenschap en misstanden in de farmaceutische industrie. Paul Brand gaat in gesprek met scenarioschrijver Maria Goos over het schrijven van een goed stuk

Daarnaast in de uitzending voor de laatste keer de rubriek Daarom Kopenhagen. Jacqueline Lampe, directeur van AMREF Flying Doctors, vertelt over ziektes die oprukken door klimaatverandering. Chef Hoofdzaken Mark Mieras bespreekt aan de hand van het nieuwste hersenonderzoek hoe ons brein werkt.

OBA Live

OBA Live is het radioprogramma over cultuur, maatschappij en politiek, live vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Op werkdagen is het te beluisteren op Radio 5 van 19:00-21:00 uur en live te bekijken via www.obalive.nl. Omroep LLiNK verzorgt de uitzendingen van maandag (Pieter Hilhorst) en woensdag (Teun van de Keuken).

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.


Noot voor de redactie,