Ingezonden persbericht

Quinto Groep en ADP combineren dienstverlening in payroll & HR

Rotterdam, 16 december 2009 - ADP Nederland en Quinto Groep gaan op twee fronten samenwerken. Quinto zet per januari 2010 ADP P-NET in voor de dienstverlening aan eindklanten. ADP maakt gebruik van de specialisten van Quinto Groep voor de invulling van detacheringsopdrachten.

Met de keuze voor ADP P-NET schakelt Quinto over op een geïntegreerde online oplossing op het gebied van salarisverwerking en personeelsinformatie. Zo is Quinto de klanten sneller en beter van dienst.

Hannie Koster, algemeen directeur Quinto Groep: "Met dit partnership en de mogelijkheden van ADP P-NET breiden wij onze kansen uit voor de brede service die wij onze klanten willen bieden. Wij zijn blij met de toezegging dat ADP de consultants van onze nieuwe businessunit Quinto Detachering voor haar klanten wil gaan inzetten."

"De organisaties vullen elkaar goed aan. Het biedt een goed perspectief voor de samenwerking nu en in de toekomst," zegt Hein Brockhoff, algemeen directeur van ADP Nederland.

Over Quinto:
Quinto is voortgekomen uit een management buy-out van de businessunit salarisverwerking van Ernst & Young en ondersteunt ondernemers vooral op het terrein van human resources management. De Quinto Groep bestaat sinds 1 januari 2007 en nam in december 2007 het loonverwerkingscentrum van Deloitte over. Bij de Quinto Groep werken 210 specialisten verdeeld over 14 vestigingen. De Quinto Groep profileert zich als dé adviseur voor dé ondernemer als het gaat om zijn of haar personeel. Meer informatie staat op www.quintogroep.nl.

Over ADP Nederland

1,2 miljoen werknemers in Nederland krijgen iedere maand hun loonstrook van ADP Nederland BV. Dit aantal stijgt ieder jaar. ADP groeit namelijk gestaag en kent steeds meer grote organisaties als klant. ADP Nederland ontwikkelt al 50 jaar systemen en services voor salaris-, benefits- en personeelsadministraties en verzorgt de verwerking daarvan in het eigen, uitstekend beveiligde, computercentrum. In Nederland is ADP één van de grootste spelers in deze sector. Wereldwijd is ADP marktleider. ADP, gevestigd in Rotterdam en Capelle aan den IJssel, heeft circa 550 medewerkers in dienst en had in 2008 (boekjaar 2009) een omzet van 82 miljoen euro. ADP beschikt over de (SAS70) type 2-mededeling, onontbeerlijk voor bedrijven die willen voldoen aan de Sarbanes-Oxley-wetgeving. ADP heeft daarnaast een triple A rating. Meer informatie staat op www.adp.nl.



Ingezonden persbericht