Huisfeesten een alternatief voor dure party's?

16/12/2009 08:39

Huisfeesten.nl

Op oudejaarsavond worden er veel party's georganiseerd waarbij prijzen van 60 euro eerder regel zijn dan uitzondering. In deze crisistijd is er behoefte aan een alternatief. Thuis feesten wordt steeds populairder, ook het anti-rook beleid speelt hierin een rol. Uitgaan doe je vaak alleen nog om nieuwe mensen te leren kennen. Via de website "www.huisfeesten.nl" is het mogelijk om leuke mensen te vinden voor je eigen feestje, en om jezelf uit te nodigen voor een feestje bij iemand anders thuis.

Hoe werkt het?

Als je zelf een feestje geeft, meld je je feest aan en bij de beschrijving van het feest zet je erbij hoeveel mensen je nog zoekt, hun gewenste leeftijd, geslacht en de gevraagde bijdrage in de kosten.

Je wacht totdat er aanmeldingen binnenkomen, en als er mensen tussen zitten die je geschikt vindt om uit te nodigen, dan stuur je die het adres door. Ongeschikte gasten kun je anoniem afwijzen.

Feestje bezoeken

Als je zelf een feestje wilt bezoeken kijk je eerst op de site of er een leuk huisfeestje tussen staat. Je stuurt via de site een berichtje (met foto en/of sociaal netwerk link) naar de organisator van dat feestje, en wacht tot hij/zij je uitnodiging accepteert. Word je geaccepteerd door de organisator, dan mag je komen op zijn/haar feest.

Alternatief voor oudjaar?

Velen zullen op oudejaarsavond eerst thuis met vrienden oudjaar vieren en na twaalven naar een party gaan. Achteraf zal vaak blijken dat het feestje thuis toch gezelliger was dan de party. Waarom dan toch uitgaan? Andere mensen zien is vaak de belangrijkste reden. Nu je ook thuis nieuwe mensen kunt ontmoeten kan het organiseren (of bezoeken) van een huisfeest wel eens een prima alternatief zijn op oudejaarsavond.





http://www.huisfeesten.nl/