Gemeente Elburg


Aan de heer G. Bultman

Mast 13

8081 NG ELBURG

Uw brief van: Uw kenmerk: Inlichtingen: M.A.M. Reede Ons kenmerk: Doorkiesnr: 0525-688694
Bijlagen: Datum: 15 december 2009 Onderwerp: voortgang aanvraag bouwvergunning 20090354

Geachte heer Bultman,

Op 8 oktober 2009 hebben wij van u een aanvraag om lichte bouwvergunning ontvangen voor het geheel plaatsen van een erker met luifel aan de woning op het perceel Terbekeweg 41 te Elburg. In deze brief willen wij u graag informeren over de voortgang van de procedure.

Wij hebben de planschadevergoedingsovereenkomst van u terug gekregen. Zoals toegezegd gaan wij de ontheffingsprocedure nu verder vervolgen. Bijgaand treft u dan ook een kopie van het ont- werpbesluit aan. Wij zullen ons voornemen om te beslissen overeenkomstig dit ontwerpbesluit publiceren in de Huis aan Huis van 15 december 2009. De aanvraag en het ontwerpbesluit liggen vanaf de dag na de publicatie, gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu op het gemeentekantoor, Zuiderzeestraatweg Oost 19 te Elburg. Bovendien staat het ontwerpbe- sluit vanaf dat moment ook op de website van de gemeente.

Overeenkomstig het bepaalde in afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht is het voor belanghebbenden mogelijk om gedurende de genoemde periode van zes weken zienswijzen tegen dit voornemen in te brengen.

Wanneer er geen zienswijzen tegen uw bouwplan zijn ingediend, beslissen wij inzake uw bouw- aanvraag binnen vier weken nadat wij hebben beslist inzake de aanvraag om een ontheffing. Wan- neer er wel zienswijzen zijn ingediend, wordt u zo nodig in de gelegenheid gesteld hierop te rea- geren. De eerder genoemde beslistermijn wijzigt hierdoor echter niet.

Ten slotte wijzen wij u er nadrukkelijk op dat dit ontwerpbesluit u geen recht geeft om te bouwen. Overeenkomstig het bepaalde in de Wet ruimtelijke ordening mag u pas de zevende week na ont- vangst van het definitieve besluit, van de vergunning gebruik maken.

Wij vertrouwen er op u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Elburg, namens dezen,
de beleidsmedewerker Bouwen,

mr. A.M. Hegger.