Koninklijke Begemann Groep

Persbericht
`s-Hertogenbosch, 16 december 2009
Ego Lifestyle Holding N.V. vraagt surseance van betaling aan Ego-Lifestyle Holding NV (ELSH) heeft surseance van betaling aangevraagd bij de rechtbank te Breda.

Sinds het uitgesproken faillissement van dochteronderneming Ego-Lifestyle BV op 31 juli jl. heeft ELSH de mogelijkheden van een doorstart van de activiteiten vanuit het faillissement onderzocht. Belangrijkste element daarin was het vinden van financiers.

Ondanks vele positieve gesprekken is de onderneming er tot op heden niet in geslaagd de benodigde financiering te realiseren.

Hoewel de gesprekken met financiers nog steeds gaande zijn en overeenstemming nog steeds mogelijk is, heeft de ontwikkeling van de liquiditeitspositie van ELSH er toe geleid dat de Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen niet anders heeft kunnen besluiten dan het aanvragen van surseance van betaling.

Samen met de te benoemen bewindvoerder zal onderzocht worden of de continuering van de vennootschap alsnog tot de mogelijkheden behoort.

Over Ego Lifestyle
Ego Lifestyle, opgericht in 2003, ontwerpt, vermarkt, produceert en distribueert hoogwaardige exclusieve consumenten elektronica. Deze activiteiten worden opgezet en uitgevoerd in samenwerking met bekende internationale ICT-bedrijven en bedrijven die zich bewegen in de fashion, luxe en lifestyle sectoren. `Ego', is de wereldwijde merknaam voor de eerste product range van luxe notebooks en gerelateerde accessoires. Allen in huis samengesteld en gepersonaliseerd middels traditioneel vakmanschap. De Ego wordt wereldwijd gedistribueerd vanuit het hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch.


Noot voor redacties