Bij dit bericht is beeldmateriaal ingesloten

Persbericht

16 december, 2009

Aroen Sharma aangesteld als technical pre-sales consultant bij hybris Benelux

Aroen Sharma (28) is per 1 december in dienst getreden als technical pre-sales consultant bij hybris Benelux, leverancier van multi-channel commerce- en communicatiesoftware. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor het adviseren van hybris-partners en het ondersteunen van diverse partner-activiteiten.

Voordat Aroen in dienst trad bij hybris werkte hij als senior consultant bij e-Buzz in Hoofddorp. Daar hield hij zich bezig met het implementeren van e-commerce-platforms en Product Information Management (PIM)-systemen bij klanten. Daarna startte hij als product manager bij Sqills in Enschede. In deze functie stuurde hij het development-team aan en werkte hij mee aan het standaardiseren van diverse maatwerkoplossingen.

"Na de introductie van de hybris Suite was mijn interesse in de organisatie direct gewekt", aldus Aroen Sharma. "Het beheren van productinformatie is voor veel organisaties een zware klus en staat veelal in de weg voor een succesvolle e-commerce-strategie. Echter, de geïntegreerde oplossing van hybris voor PIM, Commerce en Print biedt organisaties vele mogelijkheden. De combinatie van de informele en toch professionele sfeer gaf bij mij de doorslag om bij hybris te gaan werken."

"Wij zijn erg blij met de aanvulling van Aroen in ons team", zegt Henk-Jan van der Weide, regional manager bij hybris Benelux. "Ik ben ervan overtuigd dat hij zijn opgedane kennis op het gebied van e-commerce en PIM uitstekend kan inzetten bij diverse hybris-projecten."

(230 woorden)

VOOR DE REDACTIE