Ingezonden persbericht


BCD Travel drie maal achtereen winnaar Star Alliance Award 'Best Business Travel Agency'

Utrecht, 16 december 2009 - BCD Travel, Nederlands marktleider op het gebied van zakenreizen, won gisteravond voor het derde jaar achtereen de Star Alliance Award in de categorie 'Best Business Travel Agency'.

BCD Travel blinkt volgens de alliantie uit in Account Management, Externe Communicatie en Klantenservice.

"Het is geweldig om in een moeilijk jaar als deze voor de derde keer achtereen deze award te mogen winnen. Ik zie dit als een eerbetoon aan onze medewerkers, die altijd klaarstaan voor onze klanten. Waaronder wij uiteraard ook onze leveranciers scharen." Vertelt Peter Buis, Algemeen Directeur van BCD Travel in de Benelux.

Eerder dit jaar werd BCD Travel uitgeroepen als 'Leerbedrijf van het Jaar' voor de onderscheidende inzet en curriculum van haar Business Travel Academy voor zowel klanten als medewerkers.


---

Over BCD Travel
BCD Travel is de Nederlandse marktleider in zakenreismanagement. Zij is leverancier in wereldwijde reislogistiek, en zorgt er door het stroomlijnen en vereenvoudigen van het totale reisproces voor dat haar klanten maximaal besparen op de kosten voor het zakelijk reizen. Wij helpen ondernemingen in het navigeren door het complexe zakenreislandschap met vele producten, diensten en leveranciers. BCD Travel opereert in 90 landen op vijf continenten en heeft een totaal verkoopvolume van 14 miljard US Dollars en een gecombineerd aantal arbeidskrachten wereldwijd van meer dan 13.000. Kijk voor meer informatie op www.bcdtravel.nl en www.bcdtraveldirect.nl

Over BCD Holdings
BCD Holdings N.V. is een familiebedrijf, in 1975 opgericht door de heer John Fentener van Vlissingen en marktleider in de reisindustrie. BCD Holdings bestaat uit: BCD Travel (zakenreizen), Park 'N Fly (parkeren nabij luchthavens), TRX (reistechnologie) en Airtrade (toeristische reizen). Het bedrijf is actief in meer dan 90 landen met ongeveer 14.000 medewerkers en een omzet, inclusief franchising, van U.S.$ 15,6 miljard. Voor meer informatie: www.bcd-nv.com



Ingezonden persbericht