Audax

Persbericht

Betapress weer genomineerd voor Industributie Trofee

Betapress is in 2009 voor het 3de achtereenvolgende jaar wederom genomineerd voor de Industributie Trofee in de categorie 'non-food overig'. In 2008 heeft Betapress deze prijs ook binnen gehaald. De nominatie betekent dat Betapress behoort tot de beste 3 leveranciers van Nederland binnen deze categorie op de onderdelen accountmanagement, trade marketing en supply chain management. In januari zal de winnaar bekend worden gemaakt.

De Industributie Trofee wordt jaarlijks uitgereikt door Foodmagazine naar aanleiding van een onderzoek dat wordt uitgevoerd door het Erasmus Food Management Instituut. De nominatie weerspiegelt de waardering die de handelspartners hebben voor de inspanningen die Betapress levert om de categorie tijdschriften te laten groeien. Maar bovenal bevestigt het de goede samenwerking met retailers in het foodkanaal en het vertrouwen in de strategie en koers van Betapress.

Uitgevers uit binnen- en buitenland vinden in Betapress een full service-partner voor de marketing en distributie van hun tijdschrifttitels in Nederland. Een markt waarin Betapress in de dertig jaar van haar bestaan een leidende positie heeft weten te verwerven. Onder regie van Betapress vindt een breed scala tijdschrifttitels hun weg naar zo'n 8.000 verkooppunten en de abonnees.

Naast tijdschriften houdt Betapress zich ook bezig met de distributie van aanverwante artikelen als boeken, agenda's en kalenders, tradingcards, verschillende merchandiserartikelen en hype artikelen.

(einde persbericht)



Audax