Ingezonden persbericht


DBS Talent & Salaris benoemt Marc Pilon tot Teamleider Ontwikkeling

Ontwikkelaar van innovatieve software voor e-HRM en salarisadministratie blijft groeien

Amersfoort, 16 december 2009 - DBS, ontwikkelaar van software voor onder andere personeelsadministratie en salarisverwerking, heeft Marc Pilon (42) benoemd tot Teamleider Ontwikkeling bij de softwaredivisie DBS Talent & Salaris. In deze functie is Pilon verantwoordelijk voor de tijdige en kwalitatief goede oplevering van softwarereleases. DBS bleef ook in 2009 groeien: het bedrijf realiseerde in de eerste drie kwartalen van dit jaar een omzetgroei van tien procent in vergelijking met dezelfde periode in 2008.

Voordat Pilon de overstap naar DBS Talent & Salaris maakte, werkte hij als Projectmanager bij Randstad HR Solutions. Daaraan voorafgaand bekleedde hij binnen Getronics PinkRoccade diverse managementfuncties op het gebied van human resource- en salarissystemen. Pilon studeerde Technische Informatica aan de TU Delft.

"DBS verhoogt zijn investeringen in de ontwikkeling van DBS Talent & Salaris. Dit doen wij door toptalenten aan te trekken", zegt Paul Dols, directeur bij DBS. "Daarom zijn wij enorm blij dat Pilon ons team komt versterken. Met zijn knowhow op het gebied van e-HRM-software is hij een waardevolle toevoeging aan het team. Ik ben ervan overtuigd dat Pilon zijn bijdrage aan de verdere groei van DBS Talent & Salaris zal leveren."

"Op basis van mijn ervaring kan ik zeggen dat DBS Talent & Salaris de meest innovatieve software voor e-HRM en salarisverwerking ontwikkelt en levert. Dit blijkt ook uit het feit dat de verkoop van DBS HR-software het afgelopen jaar is blijven stijgen", zegt Pilon. "Als teamleider is het een uitdaging ervoor te zorgen dat DBS deze leidende positie handhaaft. Mijn ervaring met het ontwikkelen van HR-systemen sluit heel goed aan bij de ambities van DBS. Vanaf dag één heb ik DBS ervaren als een zeer open en toegankelijke organisatie waarin zowel de sterke als de verder te verbeteren punten eerlijk worden benoemd. Dit beschouw ik als een belangrijke voorwaarde voor verdere groei."

####

Over DBS

DBS BV, gevestigd in Amersfoort, levert sinds 1994 personeels- en salarissystemen aan grote en middelgrote bedrijven en organisaties in Nederland. Inmiddels is het aantal bedrijven en organisaties dat gebruikmaakt van de software van DBS gegroeid naar meer dan 1.200. DBS levert ook Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Project Server (EPM) en Microsoft SharePoint. Klanten zijn onder andere Carint Reggeland Groep, Haagse Wijk- en WoonZorg, KLM Catering, Pantein, SKIL, Thuiszorg Rotterdam en Woongroep Holland. DBS heeft 125 medewerkers.

Voor meer informatie: www.dbs.nl en www.dbsTalent.nl.

Meld u aan voor een gratis masterclass e-HRM op: http://www.dbstalent.nl/Software+DBS_Talent___Salaris+Infosessie_This_is_eHRM+mml