Eerste gespecialiseerde Studio100 webshop opent deuren


K3, Bumba en Amika hebben eigen webwinkel in Nederland

TILBURG, 20091216 -- De TV-helden Bumba, Piet Piraat en Amika en ook de dames van K3 hebben voortaan een eigen webwinkel in Nederland. Op www.plopperdeshop.nl is zo'n beetje alles te verkrijgen wat je wilt van deze populaire Studio100 figuren. Twee Tilburgse bedrijven werken samen aan deze webshop, die de eerste gespecialiseerde studio100 shop in Nederland is.

Uiteraard gebeurt één en ander met goedvinden van de Belgische bedenkers van Kabouter Plop en de andere `Plopsaland' bewoners. De bestelde artikelen dragen dan ook zonder uitzondering de officiële naam en kenmerken. De kwaliteit van de artikelen is hierdoor gegarandeerd.

Een bestelling zal er over het algemeen slechts twee werkdagen over doen voordat de Studio100-fan deze ontvangt. In de shop zelf is er alles aan gedaan om de `winkelervaring' zo goed mogelijk te laten zijn. Verbeterpunt is nog de extra informatie bij de artikelen, maar daar wordt achter de schermen hard aan gewerkt. Ook moet dit deels worden opgevangen door de bezoekers zelf, die hun mening over de bestelde producten kunnen geven.

De shop wordt bij het grote publiek onder de aandacht gebracht door onder andere samenwerkingen met andere websites, advertenties in Google en een affiliateprogramma. De shop heeft zelfs een eigen Twitter account, waarin volgers regelmatig worden getrakteerd op (tijdelijke) kortingscodes (twitter.com/plopperdeshop).

De uitbaters van de shop, op één na zelf jonge ouders van kleine K3-fans, geloven sterk in het gespecialiseerde karakter van de shop. Tom van Zundert, met zijn bedrijf verantwoordelijk voor de logistiek, ziet het duidelijk voor zich: "Ben je fan van één van de Studio100 figuren, dan wil je niet lastig gevallen worden met Disney of andere spullen. Alles van Studio100 kun je nu voortaan vinden op één plek en dat is de Studio100webshop.nl". Van Zundert roept bezoekers op vooral hun verbeterpunten van de site met hem te delen. "We willen de beste worden en blijven en dat kan alleen met hulp van onze klanten!"





Ingezonden persbericht