Shopbuddie.nl: Korting bij meer dan 1.000 webshops


HARDERWIJK, 20091216 -- Shopbuddie.nl, dé social shopping site waar buddies met korting kunnen shoppen bij méér dan 1.000 webshops, heeft haar (web)deuren geopend. Het is de eerste site die kortingscodes en speciale aanbiedingen van webshops aanbiedt in combinatie met een vaste korting op de online aankopen. Buddies krijgen extra korting, profiteren van kortingtips van andere buddies en bepalen zelf hoeveel zij verdienen met Shopbuddie.nl. Buddies shoppen met korting op www.shopbuddie.nl

De combinatie van kortingscodes, speciale aanbiedingen en een vaste korting op je aankopen op één website is uniek in Nederland. In tegenstelling tot andere landen, waar dit al enige tijd bestaat. Met Shopbuddie.nl kan vanaf nu ook iedereen in Nederland profiteren van veel korting en interessante aanbiedingen bij online aankopen.

Direct korting bij meer dan 1.000 webshops
Buddies krijgen bij Shopbuddie.nl altijd korting op hun aankopen bij meer dan 1.000 aangesloten webshops. Iedereen kan zich gratis aanmelden op www.shopbuddie.nl, krijgt een persoonlijk account en kan direct shoppen met korting. Alle denkbare productcategorieën zijn vertegenwoordigd en met de zoekfunctie en diverse sorteringsmogelijkheden vind je snel de shop die je zoekt. Met de kortingscodes & speciale aanbiedingen van aangesloten webshops profiteren Buddies van `dubbele' korting. Meer shopping tips en kortingsacties worden gedeeld in het forum, waar je ook kennis kan maken met andere buddies.

Alle aankopen worden geregistreerd en de korting, die Buddies van Shopbuddie.nl terugkrijgen, wordt automatisch in hun account op Shopbuddie.nl toegevoegd. Bij een tegoed van ¤ 10,- of meer, kan een uitbetaling worden aangevraagd en wordt het geld overgemaakt op de bankrekening van de Buddie.

Verdien méér met Shopbuddie.nl
Naast shoppen met korting kunnen Buddies ook direct geld verdienen. Shopbuddie.nl geeft een vergoeding voor het uitnodigen van vrienden, het invullen van online enquêtes en deelname aan prijsvragen. Buddies bepalen zelf waar ze aan mee doen en hoeveel ze (extra) verdienen.

Buddies aan het woord
Shopbuddie.nl hecht veel waarde aan continue (door)ontwikkeling van de website om hiermee de gebruiksvriendelijkheid nog verder te verbeteren. Dit gebeurt in samenspraak met Buddies, die in het forum worden uitgenodigd om mee te denken over de ontwikkeling van de website. In de (nabije) toekomst zal de website worden uitgebreid met enkele interessante toepassingen.

Online shoppen met korting begint bij www.shopbuddie.nl