Gemeente Berkelland


Hoorzitting over bestemmingsplannen

De hoorzittingcommissie van de gemeenteraad houdt op woensdag 16 december 2009 om 19.30 uur een openbare hoorzitting. De hoorzitting wordt gehouden in de raadzaal van het Gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo. Deze commissie wil van u horen wat u vindt van de ontwerpbestemmingsplannen "Ruurlo, Nijverheidsstraat 1a 2009" en "Borculo, geluidszone industrieterrein 2009" die momenteel ter inzage liggen. U kunt over beide ontwerpbestemmingsplannen een mondelinge zienswijze indienen. Tijdens de hoorzitting wordt geen presentatie gegeven over de ontwerpbestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan "Ruurlo, Nijverheidsstraat 1a 2009" wil een uitbreiding van het bedrijf Bronkhorst High Tech mogelijk maken. Het ontwerpbestemmingsplan "Borculo, geluidszone industrieterrein 2009" gaat over een aanpassing van de geluidszone rond het bedrijf van Friesland Campina.

Mondelinge zienswijzen

Als u tijdens de hoorzitting mondelinge zienswijzen wilt indienen tegen één van de ontwerpbestemmingsplannen, dan kunt u dit laten weten via het secretariaat van de afdeling Technisch Ontwerp en Realisatie (telefoonnummer 0545-250 257). U kunt dit doen tot 17.00 uur op de dag van de hoorzitting. De ontwerpbestemmingsplannen kunt u lezen in de Gemeentewinkel van het gemeentehuis en via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder `actueel' en `ruimtelijke plannen').