Politie Zeeland


---


O-3652-2009 Aanrijding bij 's-Heerenhoek
Op de Sloeweg bij 's-Heerenhoek raakten dinsdag rond 17.30 uur twee personenauto's zwaar beschadigd bij een aanrijding.
Een 52-jarige man uit de gemeente Noord-Beveland reed over de Sloeweg in de richting van de A58. Bij de stoplichten ter hoogte van de kruising met de Stoofweg moest hij remmen. Een achter hem rijdende 46-jarige vrouw uit Arnemuiden kon niet tijdig stoppen en er volgde een aanrijding waarbij beide auto's zwaar beschadigd raakten.

W-3653-2009 Woninginbraken, Walcheren
In de nacht van dinsdag op woensdag werd ingebroken in een woning op de Michaelsdreef in Middelburg.
Uit de woning werden een laptop en enkele honderden euro's gestolen.
In de nacht van dinsdag op woensdag werd een woning in de Breitnerlaan in Vlissingen bezocht.
Uit deze woning werden een Xbox, een playstation, een harddiskrecorder en een televisie weggenomen. De waarde van deze apparatuur is onbekend.

Z-3654-2009 Winkelinbraak, Axel
Dinsdag omstreeks 23.30 kreeg de politie, van een getuige, een melding van een mogelijke inbraak bij een winkelpand aan de Gentsevaart in Axel.
Toen de politie ter plaatse kwam, bleek van het winkelpand een deur te zijn geforceerd. Uit de winkel waren enkele laptops gestolen. De waarde hiervan is onbekend.

Z-3655-2009 Softdrugs, Sluis
Tijdens controle van een personenauto in de Sint Annastraat in Sluis, dinsdag rond 00.15 uur, bleek de bestuurder, een 20-jarige man uit De Haan, in het bezit te zijn van 5 gram hennep en 0,5 gram hasj.
De man werd aangehouden en deed afstand van de softdrugs. Hij moest een boete van vierhonderd euro betalen en werd rond 02.00 uur weer in vrijheid gesteld.