Gemeente Hoogeveen

Erik Dekker Classic behouden voor Drenthe

Wielersport Provincie Drenthe is verzekerd van nog minimaal drie jaren Erik Dekker Classic in Hoogeveen. De eerste drie edities werden door Leo van Vliet, bondscoach, georganiseerd. Om de toekomstige edities veilig te stellen, heeft Jansen Event-Sportmanagement van Wim Jansen de organisatie overgenomen en aangegeven de Erik Dekker Classic een vaste plaats op de wielerkalender te geven. De organisatie breidt de Erik Dekker Classic uit met gezinstochten van 20 en 40 kilometer voor de 'gewone' fietser door de Gemeente Hoogeveen.

De Gemeente Hoogeveen omarmt dit initiatief en zal alle medewerking verlenen om het evenement tot een succes te maken. De vierde editie vindt plaats op 6 juni 2010 vanaf het sportpark van VV De Weide te Hoogeveen. Erik Dekker is aanwezig en gaat de naar hem genoemde Classic fietsen. Hij is blij met het initiatief van Wim Jansen.

De afstanden voor de sportieve wielrenner zijn ca 60, 100 of 160 kilometer met tijdregistratie.

Vanaf 1 januari 2010 start de inschrijving op de website: www.erikdekkerclassic.nl Alle deelnemers krijgen na het volbrengen van de ronde een fraaie herinnering.