Ingezonden persbericht


Persbericht

euroscript voert Fast-track CMS-oplossing in bij Astellas Pharma Europe

Eindhoven/Bertrange, 16 december 2009 - euroscript heeft vandaag aangekondigd dat haar dochteronderneming, euroscript Delt Nederland, een opdracht voor een Fast-track CMS-project bij Astellas Pharma Europe in Nederland heeft gekregen.

De Fast-track CMS-oplossing van euroscript is de enige configureerbare oplossing die bedrijven de mogelijkheid geeft binnen een paar weken een CMS op maat in hun ECM-omgeving te integreren. De oplossing is gebaseerd op C6 en EMC | Documentum technologie.

In drie maanden zal euroscript een Fast-track CMS-oplossing invoeren die voornamelijk gericht is op de archiverings- en retrieval functies bij de afdeling Technology, Supply Chain and Manufacturing (TSCM) van Astellas.

Astellas Pharma wil haar documentbeheersysteem moderniseren aangezien het mogelijk moet zijn documenten te valideren met behulp van het systeem. Daarnaast dient het systeem de conformiteit en veiligheid van de documenten te garanderen onder andere in verband met eventuele audits. Bovendien biedt het systeem Astellas een platform met volledige document management functionaliteiten welke in toekomstige fasen in gebruik genomen zullen worden.

euroscript zal hierin nauw samenwerken met de representatieve gebruikers van de TSCM-afdeling van Astellas en zal via een iteratief proces en middels Workshops ervoor zorgen dat het systeem voldoet aan de huidige bedrijfsvereisten van Astellas. Ook zal euroscript ondersteuning bieden bij het valideren van het systeem wat compliant moet zijn aan de CRF chapter 21 part 11 standaard.

"We zijn blij dat we Astellas Pharma Europe kunnen ondersteunen bij de verbetering van hun documentbeheersysteem", zegt René Blanken, Managing Director of euroscript Delt Nederland bv. "Deze integratie van onze Fast-track CMS-oplossing in Nederland laat wederom zien dat we voor gevalideerde omgevingen de juiste partij zijn voor het invoeren van secure contentmanagement- en documentbeheeroplossingen."

Over Astellas Pharma Europe
Astellas Pharma Europe Ltd. is de Europese dochteronderneming van Astellas. Astellas Europe heeft ongeveer 3.200 werknemers in dienst in Europa en Zuid-Afrika in de afdelingen Sales & Marketing, Onderzoek & Ontwikkeling en Productie. Astellas Europe beschikt over twintig marketingfilialen, drie productiefabrieken en één centrum voor onderzoek & ontwikkeling. Via Astellas Pharma International is Astellas Europe ook verantwoordelijk voor de verspreiding van de producten van het bedrijf op verschillende markten in het Midden-Oosten en Afrika. Het hoofdkantoor van Astellas Europe bevindt zich in Staminees, net buiten Londen. Astellas Europe is gespecialiseerd in de volgende vier behandelingsgebieden: transplantatie, urologie, dermatologie en ontstekingswerende middelen. Deze behandelingsgebieden vormen het uitgangspunt van Astellas Europe en de organisatie is vastbesloten door te gaan met het onderzoeken van alle mogelijkheden en met het ontwikkelen van nieuwe producten die de patiënten in kwestie nóg beter kunnen helpen. Voor meer informatie ga naar www.astellas-europe.co.uk.

Over euroscript
euroscript International is marktleider op het gebied van totaaloplossingen voor CLM (Content Lifecycle Management). De euroscript-bedrijven bieden hun klanten totaaloplossingen voor het ontwerpen, ontwikkelen en inzetten van contentmanagementsystemen in alle soorten en maten. Dankzij de deskundigheid van de medewerkers in de groep op de gebieden van consultancy, systeemintegratie, taaldiensten en content- en documentbeheer, is euroscript in staat bedrijven over de hele wereld te ondersteunen hun content efficiënter te beheren. Met vestigingen in meer dan 14 landen, verspreid over 4 continenten, bedient euroscript klanten in uiteenlopende sectoren, zoals de overheidssector, ruimtevaart, defensie en vervoer, industrie, financiële dienstverlening en de sector energie en milieu. Voor meer informatie ga naar www.euroscript.com.