Gemeente Leeuwarden

Welzijnsinstellingen werken samen in nieuw multicultureel centrum

Vlak voor het einde van het jaar is de kogel door de kerk. Leeuwarden krijgt een nieuw multicultureel centrum dat beheerd gaat worden door de grootste welzijnorganisaties uit de Friese hoofdstad; Sinne Welzijn en Welzijn Leeuwarden. Om u het volledige nieuws dit jaar nog te kunnen brengen organiseren de gemeente Leeuwarden, Sinne Welzijn en Welzijn Leeuwarden een persconferentie op donderdag 17 december in het Leeuwarder Stadhuis aan het Hofplein 38. De aanvang is 18.00 uur.

Tijdens de persconferentie gaan wethouder Roel Sluiter (Welzijn) en de directeuren van beide organisaties in op de samenwerking, de locatie van het nieuwe centrum, de (verrassende) projectleider en directeur, het tijdspad en natuurlijk de toekomstige gebruikers. Vanwege het ongemakkelijke tijdstip serveren wij tijdens de bijeenkomst soep en broodjes. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Persconferentie inburgering
De persconferentie over inburgering en de uitreiking van inburgeringdiploma's op vrijdagmiddag 18 december komen te vervallen. Dit vanwege de herdenkingsdienst en begrafenis van raadslid Hendrik ten Hoeve die eerder deze week is overleden.


---