Ingezonden persbericht


Nieuwsbericht
Hilversum, 16 december 2009

Ter gelegenheid van de DVD en Blu-ray release van G.I. Joe AMSTERDAMSE BOS VOOR EVEN
STRIJDTONEEL VAN G.I. JOE FANS

Ter gelegenheid van de DVD en Blu-ray release van de actiefilm 'G.I. Joe: The Rise of Cobra' vond er vanmiddag in het Amsterdamse bos een unieke lasergame strijd plaats. In het winterse landschap en de ijzige kou was het toch nog een verhitte strijd. De G.I. Joe lasergame sets gaven stroomschokken af, wat de wedstrijd extra spannend maakte.

Om 14.00 uur verzamelden de gegadigden zich bij Pathé de Munt om plaats te nemen in de wervelwindcabine om hier een kaartje voor de strijd te bemachtigen. Na deze wervelende selectie mochten de geselecteerde deelnemers tezamen met genodigde pers plaats nemen in de meest luxe VIP coach ter wereld. Ter plekke aangekomen werden de deelnemers in 2 teams ingedeeld, zwart tegen wit. Met bibberende handen van de kou en toch klaar voor de strijd startten de deelnemers aan een zinderend lasergame gevecht, waarmee geweldige prijzen gewonnen kon worden. 12 stoere mannen en vrouwen, niemand van plan om te verliezen, brachten de strijder in zichzelf naar boven. Doordat de G.I. Joe lasergame sets stroom af gaven, werden de teams regelmatig van hun stuk gebracht als ze geraakt werden.

Iedere deelnemer won door zijn of haar deelname sowieso de nieuwe DVD 'G.I. Joe: The Rise of the Cobra'. Het winnende team viel nog eens extra in de prijzen met mooi Hasbro toys en de last man standing, in dit geval de dame Dana Jansen uit Almere, won een heuse helikoptervliegles van Eventbon.nl.

Sfeervolle winterse strijdbeelden van de helden in actie zijn rechtenvrij te gebruiken en te downloaden via de perssite van Media Tornado (www.mediatornado.nl button pers, map Paramount Home Entertainment / G.I. Joe / Lasergame strijd). Heeft u nog geen inloggegevens, neem dan contact op met Media Tornado.