Politie Zeeland


---


W-3656-2009 Motorrijder onderuit, Oost-Souburg
Woensdagmiddag rond 13.45 uur is op de A58 een 22-jarige motorrijder uit de gemeente Terneuzen onderuit gegaan.
Tijdens het inhalen, reed hij op de linkerrijstrook over de witte streep waarna hij met zijn motor ten val kwam. Ambulance kwam ter plaatse om de motorrijder te onderzoeken. Deze had alleen wat schaafwonden opgelopen tijdens zijn val. Hij werd door een familielid opgehaald en naar huis gebracht. Zijn motor raakte flink beschadigd.

O-3657-2009 Scooterrijder gevallen, Tholen
Op de Zoekweg is woensdag omstreeks 17.00 uur een 17-jarige jongen uit de gemeente Tholen met zijn scooter onderuit gegaan.
Door onbekende oorzaak kwam hij ten val. Omdat hij last had van een pijnlijke nek, elleboog en knie werd hij per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom.

O-3658-2009 Kop/staartbotsing, Goes
Bij een kop/staartbotsing op de Patijnweg zijn woensdag rond 17.30 uur twee auto's beschadigd geraakt.
Ter hoogte van de spoorweg overgang Ockenburg reed een 76-jarige automobilist uit de gemeente Goes achterop de auto van een 45-jarige vrouw uit Goes. Zij stond te wachten voor het rode verkeerslicht. Bij de aanrijding liep de 45-jarige vrouw een pijnlijke rug op. Zij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor onderzoek. De 76-jarige bestuurder kwam met de schrik vrij.

W-3659-2009 12-Jarige jongen beroofd van mobieltje, Vlissingen
Op het Bunkerpad is dinsdagmiddag een 12-jarige jongen uit Middelburg beroofd van zijn mobieltje.
Hij fietste omstreeks 14.45 uur alleen over het Bunkerpad toen hem twee jongens van ca. 15-/16 jaar op de fiets tegemoet kwamen. Vlak voor hem stopten ze en zetten hun fietsen dwars over de weg zodat de 12-jarige jongen moest afstappen. Hij kreeg gelijk een vuistslag in zijn gezicht van één van de jongens en moest zijn mobiele telefoon afgeven. Hierna fietsten ze weg.

---


IN VERBAND MET ZIEKTE, IS ONS PERSLOKET DONDERDAG PAS VANAF 08.00 UUR ( IN PLAATS VAN 06.00 UUR) TELEFONISCH TE BEREIKEN.


---

---- --