Studentenbedrijf Z-8 gaat voor KiKa


Laatste ZooZ wordt geveild

HENGELO, 20091216 -- Studentenonderneming Z-8 had met haar product `de ZooZ' een ware succesformule in handen. Binnen 3 maanden tijd was deze badmat en waszak in één uitverkocht. Z-8 heeft nu nog één ZooZ over, waarvoor zij een leuke actie heeft opgezet. De laatste ZooZ wordt samen met een beautyarrangement voor twee personen, bij Wellness Center ROC in Almelo, geveild. De veiling vindt deze week plaats op www.ebay.nl onder vermelding van `de ZooZ' en sluit op maandag 21 december om 22.30 uur. De volledige opbrengst komt ten goede aan stichting KiKa.

Z-8 op volle kracht vooruit
Studentenbedrijf Z-8 bestaat uit zeven, zeer gedreven studenten van de opleiding Hotel-& Eventmanagement aan de Hogeschool Tio te Hengelo. Zij hebben hun product `de ZooZ' zelf laten produceren in Portugal, wat al een hele ervaring op zich was. Om de ZooZ aan de man te brengen hebben zij vele beurzen en markten bezocht: van de Weerselose Markt tot aan de Huishoudbeurs. Ook heeft Z-8 hun zakelijke afnemers zelfs internationaal gezocht. Dit alles heeft er toe geleidt dat Z-8 nu al uitverkocht is. Directrice Astrid Schuurman: we hebben met z'n allen keihard gewerkt om dit resultaat te bereiken, maar we zijn er dan ook ontzettend trots op!

ROC studenten bieden medewerking
Stil zitten kunnen de jonge ondernemers niet. Daarom hebben zij een veiling opgezet waar de aller laatste ZooZ geveild wordt. De studenten van de opleiding Schoonheidsspecialiste en Kappersvak van het ROC in Almelo vonden dit zo'n leuk initiatief dat zij meteen hun medewerking verleenden. Zij bieden hierbij een compleet dagarrangement voor twee personen aan, waarbij u van 9.30 tot 16.00 uur heerlijk wordt verwend met diverse massages en verzorgende behandelingen. Het ROC beschikt namelijk over een eigen Beauty&Wellness Center, waar de studenten onder leiding van ervaren vakdocenten de fijne kneepjes van het vak leren. Samen met hun medestudenten van het MBO College voor Dienstverlening & Gastvrijheid doen de studenten er alles aan om u heerlijk in de watten te leggen en een zalige ontspannende dag te bieden.

Winst komt ten goede aan Stichting KiKa
Vanaf de start van hun bedrijf stond het voor de ondernemers van Z-8 al vast dat zij de winst graag met stichting KiKa willen delen. Nu dat gerealiseerd is, hebben ze de smaak te pakken gekregen. Daarom zijn ze druk bezig geweest met het opzetten van deze leuke actie om met de aller laatste ZooZ nog extra geld voor KiKa in te zamelen.

Voor meer informatie zie www.z-8.nl.





ingezonden persbericht