Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Tweede vaccinatieronde Mexicaanse griep

inenten tegen mexicaanse griep
Inwoners Driebergen-Rijsenburg en Doorn kunnen ook naar Zeist

De GGD Midden-Nederland nodigt ouders van kinderen van 6 maanden tot en met 4 jaar en huisgenoten van baby's tot 6 maanden uit om op 16 of 17 december te komen naar De Veenendaalhal, Nijverheidslaan 8 in Veenendaal voor hun tweede vaccinatie.

Inwoners Driebergen-Rijsenburg en Doorn kunnen naar Zeist Inwoners van Driebergen-Rijsenburg en Doorn die een uitnodiging hebben gekregen om naar de vaccinatielocatie in Veenendaal te komen, mogen uitwijken naar Zeist. De GGD biedt hun de extra mogelijkheid om op 15 december tussen 14.00-18.00 uur te komen naar Sporthal Dijnselburg op de Badmeester Schenkpad 2 in Zeist.

Belangrijk voor ouders/verzorgers en huisgenoten

Alle locaties zijn geopend van 8.00 uur 's ochtends tot 18.30 uur 's avonds
Neem de tweede oproepkaart(en) mee naar de vaccinatielocatie. Bent u deze kaart(en) kwijt, meldt u zich dan bij de informatiebalie op de vaccinatielocatie
Baby's tot 1 jaar worden in een been gevaccineerd. Kinderen vanaf
1 jaar krijgen de vaccinatie in een arm. Het is handig om met de kleding van de kinderen hiermee rekening te houden en eventueel een handdoek mee te nemen om uw kind op het aankleedkussen aan en uit te kleden
Er wordt niet gevaccineerd als u of uw kind 38 graden koorts heeft of al eerder door de huisarts is gevaccineerd Kom indien mogelijk met de fiets, het openbaar vervoer, of probeer te carpoolen in verband met de verwachte verkeersdrukte rondom de locatie

Meer informatie
Voor meer informatie over de vaccinatie en de Mexicaanse griep: www.grieppandemie.nl of bel naar het gratis landelijk nummer van Postbus 51: 0800-1100.

Informatie over de vaccinaties door de GGD Midden-Nederland staat op: www.ggdmn.nl. Mailen of bellen kan ook via griep@ggdmn.nl of 030-6086086 (op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur).

In week 51, tijdens de tweede vaccinatieweek, is de GGD gesloten voor de reguliere taken. De GGD is wel bereikbaar en inzetbaar voor calamiteiten, voor het maken van een afspraak voor reizigersvaccinatie of voor vragen over de vaccinatie.