De Haagse Hogeschool

De Haagse Hogeschool proudly presents: XXL-Mas Party 2009

Donderdag 17 december organiseert De Haagse Hogeschool op vijf verschillende locaties in Den Haag de vijfde editie van de XXL-Mas Party, het grootste studentenfeest van de stad. Ook voor deze XXL-editie werkt de hogeschool samen met ACKU, het cultuurburo voor studenten in Den Haag. Dat garandeert een bijzondere productie met een geweldige line-up. Voor studenten (op vertoon van OV- of collegekaart) is het feest vrij toegankelijk.

De XXL-Mas Party is met jaarlijks 4000 bezoekers inmiddels een mooie traditie in het Haagse studentenleven en start om 21.00 uur op de Grote Markt met een Midnight Christmas Market. Er zijn kerstmannen, glühwein, sneeuwpoppen, broodjes worst, enz. De Santa Singers zingen de hele avond bekende kerstliedjes en Party-Mania vereeuwigt bezoekers in een arrenslee.

In het Paard van Troje opent Deugniet in de Grote Zaal, gevolgd door huis-DJ De La Sarge. Benny Rodrigues zorgt voor een knallende set tussen 01.30 en 03.00 uur. Tenslotte gooit De La Sarge het dak eraf tot sluitingstijd. In de kleine zaal van het Paard zorgen Etnik & Fuzz, Nicon en GRINteck voor vette drumân bass en dupstep klanken.

In Club Seven is de bezoeker aan het juiste adres voor de lekkerste techno en minimal house met een stevige line-up! 1st Floor: Lars Vegas. 2nd Floor Alex Pi & Rudichi, MC Fadoua Mae, Brian S en Leroy Styles. Reggae, hip hop & funk in de Supermarkt! De spits wordt afgebeten door DJ Schmutzi, gevolgd door SPLENDID waarna Schmutzi de draaitafels weer overneemt ter afsluiting.

Voor disco kan de bezoeker bij de Boterwaag terecht. DJ Ivan-Ho gaat er 5 uur lang een knettergoed feestje van maken! En het Paard Café gaat voor de bands, rock, soul, pop en jazz. Met de bandjes van Faya, VuigTuig, Gentlemen en als afsluiter, DJ Jasper Weeda.

Ieder jaar wordt tijdens XXL geld ingezameld voor een goed doel. Dit jaar gaan de opbrengsten naar Villa Pardoes, een uniek vakantieverblijf in Kaatsheuvel speciaal voor kinderen met een ernstige, mogelijk levensbedreigende ziekte in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

De complete line-up is te lezen op www.dehaagsehogeschool.nl en op www.acku.nl. Ter promotie van XXL hebben studenten van de opleiding Facility Management een internetfilmpje gemaakt.