Gemeente Wassenaar

Gratis informatie avond energiebesparing in uw woning op

donderdag 17 december a.s. om 19.30 uur. Locatie: Raadhuis de Paauw, Raadhuislaan 22 in Wassenaar

Op donderdag 17 december a.s. om 19:30 start de informatieavond over energiezuinig en duurzaam wonen voor inwoners van Wassenaar met een eigen huis. Gedurende de avond kunnen zij vragen stellen aan een panel van experts. Locatie: Raadhuis `de Paauw', Raadhuislaan 22 in Wassenaar. Aanmelden gewenst via EnergieWonen@wassenaar.nl

In samenwerking met KiesGroenLicht organiseert de gemeente Wassenaar twee open informatieavonden over energiezuinig en duurzaam wonen. Op laagdrempelige wijze wordt er invulling gegeven aan dit thema waarbij de vragen van de bezoekers centraal staan. De avonden zijn gratis en bestemd voor alle particuliere woningeigenaren in Wassenaar die praktische informatie willen ontvangen hoe zij hun eigen woning energiezuiniger kunnen maken.

De praktijk laat zien dat het voor particulieren lastig is om tot een goede afweging te komen welke energiebesparende maatregelen het beste passen bij hun woning. KiesGroenLicht en de gemeente hopen met deze avonden meer duidelijkheid en inzicht te creëren in duurzame technieken en maatregelen.

Gedurende de avond kunnen woningbezitters rechtstreeks vragen stellen aan een panel van KiesGroenLicht experts. Onder andere onderwerpen als de diverse technische maatregelen, isolatie en ventilatie, zonnepanelen, subsidies, kosten, het besparingspotentieel en de werkwijze van KiesGroenLicht komen aan de orde.

Meer informatie op: www.wassenaar.nl/energiebesparing en www.haaglanden.wonenplusplus.nl
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 14070
E: gemeente@wassenaar.nl