HTM breidt Nachtnet uit naar Westland

15/12/2009 14:54

HTM Personenvervoer NV

En rijdt 's nachts langer door

Vanaf 17 december breidt HTM het nachtnet verder uit. Op vrijdag- en zaterdagnacht rijden de bussen tot 6.00 uur i.p.v. tot 5.00 uur. Nachtbus 2 en 6 stoppen voortaan weer bij het Centraal Station en nachtbus 6 gaat behalve vrijdag en zaterdag ook op donderdagnacht naar Zoetermeer rijden.

Iedere vrijdag en zaterdag, voor het eerst op 18 december, gaat een nieuwe nachtbus 7 naar het Westland rijden. Zo worden de gemeentes Poeldijk, Honselersdijk, Naaldwijk, 's-Gravenzande en Monster aangesloten op het nachtnet van HTM. Nachtbus 7 vertrekt vanaf De Uithof en sluit daar aan op Nachtbus 3 vanuit en naar het centrum van Den Haag.

Met de komst van nachtbus 7 zijn er 7 verkooppunten in het Westland bijgekomen. Er zijn verkooppunten in Poeldijk, 's Gravenzande, Monster, Naaldwijk en Honselersdijk.

Een kaartje voor de nachtbus kost vanaf 1 januari 2010, 4,20 Euro. Reguliere vervoerbewijzen zijn niet geldig op de nachtbus. Alle informatie over het nachtnet vindt u op www.htm.net of in de nachtnetfolder verkrijgbaar bij HTM Klantenservice.

http://www.htm.net