Gemeente Sneek


sponsorcontract met rabobank sneek

Ondertekening sponsorcontract met Rabobank Sneek

Ondertekeninmg sponsorcontract Rabobank Directievoorzitter Bert Roman van de Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland en burgemeester A.A.M. Brok van gemeente Sneek tekenden woensdagmiddag 16 december in Theater Sneek in het bijzijn van cultuurwethouder Hans van den Broek en theaterdirecteur Ben van der Knaap in Theater Sneek een sponsorovereenkomst. De ondertekening vond plaats in de kluis van het voormalige postkantoor dat voorheen in het pand was gevestigd.

Het gaat om een overeenkomst van acht jaar, waar in totaal EUR280.000 mee is gemoeid. Het geld is bestemd voor de programmering. De eerste drie jaar wordt er jaarlijks EUR10.00 in het programma van de Sneker Simmer gestoken. De vijf daarop volgende jaren is er jaarlijks een bedrag van EUR50.000 beschikbaar voor de programmering in het nieuwe Theater Sneek. Bovendien organiseert de bank bijeenkomsten in het theater voor haar leden en klanten.

De Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland laat met dit initiatief een stuk maatschappelijke betrokkenheid zien. Vanuit die optiek is de bank dan ook blij dat op het gebied van cultuur door de komst van het nieuwe theater concreet in een regionale behoefte wordt voorzien.

Foto Simon Bleeker