Gemeente Mook & Middelaar


Doe mee aan het Nationale Klimaatstraatfeest!

Â

Energie besparen is een feest!

Doe mee met het Klimaatstraatfeest, spaar klimaatpunten en maak zo kans op één van de 500 klimaatstraatfeesten op 29 mei 2010, inclusief feestbudget van 500 euro voor eten en drinken.

De meest energiebewuste straat van Nederland krijgt een Superstraatfeest met een live optreden van een bekende artiest! De tweede editie van het âKlimaatstraatfeestâ is gestart op 29 november 2009.

Meedoen is leuk én simpel; u meldt zich aan op de website www.klimaatstraatfeest.nl. U kunt vervolgens uw straat herkenbaar op de kaart te zetten en klimaatpunten verdienen door klimaatacties met uw buren of door klimaattips te geven. Een speciale feestcommissie, onder wie weerman Piet Paulusma, bepaalt uiteindelijk hoeveel punten u en uw straat verdienen.

De gemeente helpt! De gemeente Mook en Middelaar onderschrijft van harte het Klimaatstraatfeest. Omdat de gemeente zich speciaal voor het klimaatstraatfeest heeft aangemeld, krijgen nieuwe aanmelders in de gemeente Mook en Middelaar een bonus van 1.000 punten.

Energie besparen

U kunt natuurlijk ook werken aan het klimaat zonder mee te doen aan de Klimaatstraatfeest. Veel tips kunt u vinden op de website van www.milieucentraal.nl