Gemeente Lingewaard


Bekendmakingen / Ontwerp bestemmingsplan De Houtakker II

Ontwerp bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat het volgende ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt.

Bestemmingsplan Houtakker II

Het ontwerp-bestemmingsplan Houtakker II beoogt de uitbreiding van het bedrijventerrein De Houtakker te Bemmel mogelijk te maken. De uitbreiding is voorzien aan de noordzijde van het bestaande bedrijventerrein De Houtakker en wordt begrensd door de N15 en de Van Elkweg.

Gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp-bestemmingsplan met ingang van maandag 21 december 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de Gemeentewinkel Lingewaard te Huissen. In het ontwerp-raadsvoorstel is opgenomen dat geen exploitatieplan zal worden vastgesteld.

Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met de Gemeentewinkel, telefoon (026) 326 01 11. Het ontwerp bestemmingsplan is tevens digitaal beschikbaar gesteld op www.lingewaard.nl (home/wonen en leven/projecten ruimtelijke ordening/bekendmakingen).
U kunt het digitale ontwerp-plan ook raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1705.10-ON01

Een ieder die het niet eens is met (onderdelen van) het ontwerp-bestemmingsplan kan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met een medewerker van de Gemeentewinkel of met mevrouw A. van Kampen van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling telefoon (026) 326 0148.

Beeldkwaliteitsplan Houtakker II

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat in verband met genoemd ontwerp-bestemmingsplan tevens de ontwerp beeldkwaliteitsplan ter inzage liggen.

Dit ontwerp beeldkwaliteitsplan vormt het toetsingskader voor de esthetische aspecten van bouwaanvragen die betrekking hebben op het bestemmingsplan Houtakker II. Het voornemen bestaat dit beeldkwaliteitsplan als onderdeel van de gemeentelijke welstandsnota vast te stellen.

Het ontwerp beeldkwaliteitsplan ligt eveneens met ingang van maandag 21 december 2009 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage bij de Gemeentewinkel te Huissen.

Op grond van het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kan een ieder die het niet eens is met (onderdelen van) het beeldkwaliteitsplan binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Lingewaard. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met één van de hiervoor genoemde medewerkers.

Bestemmingsplan

compleet riolering augustus 2009

Brief De Houtakker II

Notitie dGmr

Bijlage veiligheidsanalyse

Bemmel Houtakker II bkp

Rioleringsplan tekening

Bijlage RBM Externe veiligheid 26-11-09

bodemonderzoek strook langs vElkweg

DGMR rapportages luchtkwaliteit

Eindrapport Vleermuisonderzoek Houtakker II te Bemmel

Externe veiligheidsonderzoek3d.d.26-11-2009

GAR 827 D IVO Bemmel Archeologie

Gasunie_2008B06197

natuurwaardentoets.

rap def vbo HoutakkerII Grontmij140909

rapport Goudappel jan. 2009

S45C-209121613340

tek. bodemonderzoek juni 1999

Verkennend bodemonderzoek locatie Houtakker

concept raadsvoorstel

concept raadsbesluit