Gemeente Haaksbergen


Henk Krooshof wint fotowedstrijd
17-12-2009 Henk Krooshof wint fotowedstrijd Henk Krooshof is de winnaar van de fotowedstrijd die is georganiseerd rondom het GemeenteKompas 2010. Krooshof stuurde een ansichtkaart in met `groeten uit Haaksbergen'. De jury vond dit een bijzonder creatieve manier op het thema `Het is hier fantastisch!' te verbeelden.

"De foto's worden gepresenteerd binnen het raamwerk van een traditionele ansichtkaart. Zo'n kaart die veel mensen versturen om te laten weten, dat ze het fantastisch hebben op hun vakantieadres", aldus juryvoorzitter en burgemeester Karel Loohuis.

Jos Snijder en Bertus Goosen wonnen respectievelijk de tweede en derde prijs. Snijder met een collage van mooie plekjes in Haaksbergen en Goosen met een foto van herder Abbink met zijn schaapskudde en hond. Maandagavond 14 december konden ze hun prijzen in ontvangst nemen.

De fotowedstrijd, dit jaar voor voor de derde opéénvolgende keer georganiseerd, leverde ruim 70 inzendingen op. De winnende foto staat op de voorpagina van het GemeenteKompas. Ook veel andere inzendingen zijn in de gemeentegids terug te zien. Het GemeenteKompas wordt vanaf woensdag 16 december tot een week erna huis aan huis verspreid.