Gemeente Valkenswaard

dienstencheque WZSW

500ste dienstencheque WZSW

Logo WZSW

Op 8 december jl. is de vijfhonderdste dienstencheque voor een uur Woonzorgservice in de Wijk verkocht. Een klant uit de Willibrorduslaan in Valkenswaard heeft de 500e dienstencheque gekocht voor een dienst in haar nieuwe huurhuis. Die dienst is afgelopen week uitgevoerd.

Van de 500 dienstencheques die door zo'n 120 klanten van WZSW uit Valkenswaard, Dommelen en Borkel en Schaft gekocht zijn, is zeventig procent uitgevoerd. Dat zijn ongeveer 350 diensturen. Maar sommige klanten van WZSW hebben nog dienstencheques 'in voorraad', waarmee ze nieuwe diensten kunnen aanvragen. Deze worden ingepland en vervolgens uitgevoerd.

15 woonzorgserviceverleners
Er zijn momenteel zo'n 15 woonzorgserviceverleners actief voor WZSW. Woonzorgserviceverleners zijn mensen met een uitkering of vrijwilligers die iets voor een ander willen doen. Meestal is dat het uitvoeren van diensten in of om het huis van de klant, maar soms ook werkzaamheden op het kantoor van WZSW aan de Emmalaan 26.

Gesloten
De laatste week van het jaar (tussen Kerst en Oud en Nieuw) is WZSW gesloten. We wensen u alvast fijne feestdagen. Vanaf maandag 4 januari 2010 staan we weer voor u klaar. Heeft u vragen over WZSW? Bel dan 040-2083781 of 06-18302150. Of stuur een mail naar valkenswaard@wzsw.nl of kijk eens op www.wzsw.nl.