Watersportverbond - KNWV

Speciale commissie behartigt de motorbootbelangen

donderdag 17 december 2009

Het Watersportverbond heeft in samenwerking met een aantal actieve motorbootliefhebbers een nieuwe commissie in het leven geroepen: de Commissie Motorbootvaren. Hiermee wil het verbond de belangen van de motorbootvaarder beter voor het voetlicht brengen.

Een van de schepen tijdens de Waddentocht De commissie zal advies uitbrengen aan de sectorcommissie Toervaren en het verbondsbureau ten aanzien van beleids- en actieplannen ten behoeve van de
motorbootvaarders. Hiermee krijgt de voormalige âKlankbordgroep Motorbootvarenâ een officiële status.

Zeven leden
Momenteel bestaat de commissie uit zeven leden:

* Jacques van Dijk (WSV Oude Tonge)

* Jo Dohmen (persoonlijk lid)

* Theo den Engelsen (WSV de Biesbosch)

* Leo de Haan (WSV Swift)

* Walter Linden (persoonlijk lid)

* Ronald Spijkerman (WSV Giesbeek)

* Cees Stuij (WSV de Biesbosch)

* Ernst Westerink (WSV Kontermans)

Â
Walter Linden is Toertochtcoördinator én contactpersoon voor deze commissie. Zijn email is motorboottrainingen@quicknet.nl.
Momenteel is bestuurslid en motorbootenthousiasteling Joop Simmers de waarnemend voorzitter. Hij heeft ook vanuit het bestuur de doelgroep motorbootvaren als aandachtsgebied.

Zo optimaal mogelijk
De adviezen en suggesties van de commissie hebben als doel om het beleid en de jaarplannen van het Watersportverbond zodanig mee te helpen richten dat de beschikbare middelen zo goed mogelijk voor de motorbootvaarders worden benut. Het ultieme doel is dan ook: tevreden motorbootverenigingen en tevreden motorbootvarende leden. De complete taakstelling van de commissie kunt u hier vinden.