Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Opiniepeiling nieuwbouw gemeentekantoor

locatie nieuwbouw gemeentekantoor doorn
Hoe moet het nieuwe kantoor van de gemeente Utrechtse Heuvelrug in Doorn eruit zien?
Welk ontwerp heeft uw voorkeur?

De gemeenteraad heeft in november besloten om het ontwerp voor het nieuwe gemeentekantoor in Doorn nog niet vast te stellen, maar drie schetsen te laten maken om die voor te leggen aan alle inwoners van 18 jaar en ouder.

In het document dat u hieronder kunt downloaden staan afbeeldingen van de ontwerpen en wordt per ontwerp een toelichting gegeven. Ook kunt u lezen hoe de opiniepeiling wordt uitgevoerd en wat er met de resultaten gebeurt. Op basis van de afbeeldingen en de aanvullende informatie kunt u uw voorkeur bepalen en deze digitaal of per post doorgeven.

Kiest u voor digitaal? Klik dan hier om uw voorkeur door te geven. Let wel: dit kan pas nadat u op 18 of 19 december de opiniekaart met invulcode in uw brievenbus heeft ontvangen.

Wie de tekeningen op groot formaat wil inzien, kan hiervoor terecht in Cultuurhuis Pléiade in Doorn en in de bibliotheken in Amerongen, Driebergen-Rijsenburg, Leersum en Maarn. In Maarsbergen en Overberg kunt u de tekeningen vanaf maandag 4 januari bekijken in de basisscholen.
te downloaden
opiniepeiling nieuwbouw gemeentekantoor.pdfLees voor