Politie Gelderland-Zuid

Brutale dieven met tas vandoor

Nijmegen, 17-12-2009 o Donderdag omstreeks 17.30 uur is een 45-jarige vrouw uit Nijmegen op de van Hogendorpstraat van haar tas beroofd.

De vrouw stond met haar fiets te wachten voor het verkeerslicht op de kruising Hatertseweg met de Winkelsteegseweg. Toen het verkeerslicht op groen sprong, reed zij de van Hogendorpstraat in. Op dat moment werd zij rechts ingehaald door twee jongens op een scooter. De jongen die achterop zat greep de tas uit het mandje dat voorop zat. De jongens gingen er vandoor en reden de van Hogendorpstraat uit en vervolgens linksaf de Cort van der Lindenstraat in.

Signalement

De bestuurder droeg een lichtbruine jas en had zwarte krulletjes. De bijrijder droeg een witte muts, had een lichte kleur jas aan met blauwe mouwen en een blauwe spijkerbroek.

SMS

Kort na de diefstal werd gebruik gemaakt van een SMS-Alert. Of dit al tips heeft opgeleverd was bij het maken van dit bericht nog niet bekend.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van de Districtsrecherche van Stad Nijmegen, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 17-12-2009 14:09 | © Regio Gelderland-Zuid |