Politie Gelderland-Zuid

Beroven van man mislukt

Wijchen, 17-12-2009 o In de nacht van woensdag op donderdag is een poging gedaan een medewerker van een cafetaria van de Stationslaan in Wijchen te beroven.

Na het sluiten van het cafetaria was de man naar huis gereden en parkeerde zijn auto op het Piushof. Toen hij uit zijn auto stapte werd hij opgewacht door een drietal personen die allen donkere kleding droegen. Eén van hen droeg een witte muts die hij over zijn gezicht had getrokken. De verdachte met de witte muts greep naar de plastic zak van het slachtoffer, waardoor deze scheurde. Het slachtoffer haalde met een vuist uit naar het gezicht van deze verdachte. Hierop vluchtte de drie mannen zonder medeneming van een buit.

SMS-alert

Gezien het tijdstip is er geen gebruik gemaakt van SMS-alert. Wel is de politie op zoek naar getuigen.

Getuigen

De politie wil graag in contact komen met getuigen of mensen die menen wat gezien te hebben. Meld dit dan bij de politie van de Districtsrecherche van Wijchen, te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000. (14)

Laatst gewijzigd 17-12-2009 14:59 | © Regio Gelderland-Zuid |