Beluisteren van RSS feeds met ReadSpeaker iPhone app

17/12/2009 15:06

VoiceCorp

VoiceCorp heeft vandaag een iPhone app uitgebracht, genaamd "ReadSpeaker audioMob Personal", welke gebruikers van iPhone/iPod Touch in staat stelt om tekst RSS feeds van blogs en websites niet alleen te lezen, maar ook te beluisteren. De app, welke gratis verkrijgbaar is, stelt gebruikers in staat om te luisteren naar 3 Engelse tekst RSS feeds naar keuze. Om de feeds te selecteren, kunnen gebruikers het adres van de feed handmatig toevoegen of ze kunnen de app laten zoeken naar feeds op de blog of website van hun keuze.

Met ReadSpeaker audioMob Personal kunnen gebruikers:


- Artikelen doorbladeren terwijl ze naar een ander artikel/nieuws item luisteren, d.m.v. het gebruik van de "next" en "previous" control buttons;


- De instelling selecteren om alle feeds automatisch danwel handmatig na elkaar af te spelen;


- Luisteren naar een specifiek artikel/nieuws item d.m.v. touch screen navigatie.

Door het kleine scherm van de iPhone/iPod Touch, en het gebruik hiervan in situaties waar iemand onderweg of bezig is, biedt het luisteren naar tekst-feeds van blogs en websites de gebruikers een gemakkelijk alternatief voor alleen lezen. Gebruikers hoeven hun iPhones niet te synchroniseren om naar de geselecteerde feeds te luisteren, deze worden automatisch en on-the-fly geupdate naar hun ReadSpeaker audioMob Personal app.

ReadSpeaker audioMob Personal is gratis te verkrijgen via de App Store.

Over VoiceCorp (www.voice-corp.com)

VoiceCorp is marktleider als Software-as-a-Service (SaaS) bedrijf op het gebied van spraakweergave van online content op elk willekeurig apparaat. In 1999 lanceerden de oprichters van VoiceCorp de eerste tekst-naar-spraak dienst voor websites ooit, genaamd ReadSpeaker. ReadSpeaker is de eerste generatie online spraakdiensten, die inmiddels wereldwijd door duizenden websites en miljoenen mensen wordt gebruikt. VoiceCorp zet actueel online teksten om van tekst-naar-spraak in 20 talen en levert een portfolio aan webbased tekst-naar-spraak applicaties voor websites, RSS feeds, online campagnes, nieuwsbrieven en email. Op computers, maar ook op mobiele apparaten, geschikt voor mp3, PDA's, smartphones en iPhones.

Contact: press@voice-corp.com





http://www.voice-corp.com


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie /