Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 17-12-2009

Arrestatie na huiselijk geweld

HALSTEREN: De politie heeft gisteren omstreeks 13.00 uur in een woning in Halsteren een 75-jarige man aangehouden voor huiselijk geweld. Hij zou zijn 55-jarige vrouw in de woning mishandeld hebben. Hij is in verzekering gesteld.

Agenten waren na een melding van de 55-jarige vrouw ter plaatse gegaan. Ter plaatse zagen de dienders dat de woonkamer vol lag met huisraad, de stoelen en de tafel lagen omver, er lagen schoenen en cd's op de grond. De vrouw vertelde dat zij, niet voor het eerst, mishandeld was door haar dronken man. Hij had tijdens een ruzie onder andere met twee handen haar keel dichtgeknepen. Ze had striemen in haar nek. Ze wilde aangifte doen omdat ze niet meer tegen kon.

Dronken bestuurder na kerstborrel aangehouden

OUD-GASTEL: De politie heeft woensdagavond omstreeks 20.30 uur een 56-jarige man uit Oud-Gastel betrapt op het rijden onder invloed. De agenten zagen de auto rijden op de Rijpersweg. Zij wilden de
bestuurder controleren en gaven daarom een stopteken. De bestuurder reageerde daar niet op en reed door totdat hij bij zijn woning aankwam. Ze spraken hem daar aan en roken direct een alcohollucht. Hij blies 545 ugl. De man had naar eigen zeggen 5 glazen bier tijdens een kerstborrel op het werk gedronken. Hij krijgt een proces-verbaal.

ROOSENDAAL: Woensdagmiddag betrapten de agenten op rijksweg A-58 ook een automobilist, een 56-jarige man uit Dinteloord, die teveel had gedronken. De automobilist blies 270 ugl. Ook was de auto niet APK gekeurd. Volgens de computergegevens was de auto ook niet verzekerd. De bestuurder gaf echter aan wel een verzekering te hebben afgesloten, hij zou dat nog komen aantonen. Verder stond er nog een boete van 90 euro open die door de man is betaald.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 17-12-2009 15:13 | © Regio Midden en West Brabant |