Gerard Joling ontvangt eerste Serious Request wenskaart

17/12/2009 17:10

TNT Post

AALSMEER, 17 december 2009 - Vandaag heeft zanger en TV-persoonlijkheid Gerard Joling uit handen van de 3FM dj's Coen en Sander de eerste Serious Request wenskaart in ontvangst genomen. Dit gebeurde bij het TNT Postkantoor in de Bruna in Aalsmeer.

Serious Request Sets

Naast de reguliere Decemberzegels brengt TNT Post in samenwerking met 3FM Serious Request speciaal voor de decemberperiode setjes met 3FM Serious Request Decemberzegels en wenskaarten uit. Een set van 20 speciale Decemberzegels met 5 unieke wenskaarten kost 8,95 euro en daarmee steunt u 3FM Serious Request.

Vier van de kaarten zijn ontworpen door een luisteraar, op een andere speelt Gerard Joling de hoofdrol, waarbij hij op een arrenslee wordt voortgetrokken door de dj's Coen en Sander.

Dit jaar wil 3FM met de actie aandacht vragen voor malaria. Deze ziekte maakt jaarlijks veel slachtoffers maar is relatief makkelijk te behandelen en te voorkomen. Malaria is een stille ramp waarvoor 3FM met Serious Request actie voert en geld inzamelt samen met het Rode Kruis.

Over 3FM SERIOUS REQUEST

Met 3FM SERIOUS REQUEST zet 3FM zich in samenwerking met het Rode Kruis dit jaar voor de zesde keer in voor een stille ramp. Het geld dat mede met TNT Post dit jaar wordt opgehaald, gaat naar het voorkomen van Malariaslachtoffers wereldwijd. In de week voorafgaand aan de kerstdagen sluiten drie dj's van 3FM zich zes dagen lang op in 'het glazen huis'. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie. Het publiek kan tegen betaling verzoeknummers aanvragen en wordt uitgebreid geïnformeerd over de actie.

Verkrijgbaarheid

De 3FM Serious Requestset is te koop bij TNT Postkantoren, AKO, Bruna, The Read Shop, Primera,

Techador, Vivant en via tntpost.nl. De kaarten zijn ook los te bestellen via de Kaartenservice op tntpost.nl/kaart.

Over TNT Post

TNT Post verwerkt dagelijks 16 miljoen poststukken (waarvan 400.000 pakketten) met ruim 7,6 miljoen bestemmingen in Nederland. Het bedrijf verbreedt daarnaast zijn horizon internationaal door middel van acquisities in Europa en Azië. Van groeiend belang zijn diensten die elektronische data omzetten in fysieke post. TNT Post is in de eerste plaats actief op het gebied van post: collectie, sortering, transport en aflevering van brieven en pakketten. Daarnaast is de onderneming gespecialiseerd in data- en documentdiensten, direct mail, e-commerce en internationale post. TNT Post heeft zo'n 58.000 mensen in dienst in Nederland. De omzet van TNT Post over het tweede kwartaal 2009 bedroeg 1,020 miljard euro. TNT Post is onderdeel van TNT N.V. TNT is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als onderneming en heeft partnerschappen gevormd met het World Food Programme en het Milieuprogramma van de Verenigde Naties om wereldwijd tegen honger en milieuvervuiling te strijden.


- EINDE BERICHT -

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.