Ingezonden persbericht

Praxis geeft 700 kerstbomen weg aan mensen die een steuntje in de rug verdienen

QUINTY TRUSTFULL SCHENKT KERSTBOOM AAN NOORD-HOLLANDSE

Diemen, 17 december 2009 - Bianca Brouwer uit Haarlem stond vandaag een grote verrassing te wachten. Quinty Trustfull - presentatrice van het populaire tv-programma Eigen Huis en Tuin - viel de eer ten deel in de Praxis Megastore in Amsterdam Zuidoost een prachtige kerstboom met kerstversiering te schenken aan de inwoonster van Haarlem. Volgens haar collega Marion Brito de Campos heeft zij dit dubbel en dwars verdiend. Bianca is namelijk altijd opgewekt en klaagt nooit, hoewel geen luxe is weggelegd voor haar gezin. Omdat haar man is afgekeurd, is zij kostwinner. De Haarlemse rijdt elke ochtend voor dag en dauw op haar brommertje naar Amsterdam om de kost voor het hele gezin te verdienen.

Met deze bijzondere actie wil Praxis mensen die om welke reden dan ook zelf geen kerstboom kunnen kopen een onvergetelijke Kerst bezorgen. In totaal geeft Praxis in heel Nederland ruim 700 kerstbomen weg. Familie, vrienden of bekenden die iemand op een heel bijzondere manier wilden verrassen, konden deze persoon voor deze actie opgeven. Zo werd ook Bianca Brouwer opgegeven, die dit jaar een sfeervolle Kerst kan vieren bij een prachtig versierde kerstboom. Zij nam de kerstboom vanmorgen zichtbaar ontroerd in ontvangst uit handen van tv-presentatrice Quinty Trustfull. "Ik ben echt aangedaan en vind het geweldig dat er mensen in mijn omgeving zijn die aan mij hebben gedacht", vertelt zij. "Ik ben dan ook ontzettend blij met deze mooie kerstboom en verheug me nu al op het kerstfeest!"

"Helaas is een kerstboom lang niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ik vind het dan ook fantastisch dat Praxis - de grootste kerstbomenverkoper van Nederland - mensen die zich geen kerstboom kunnen veroorloven met deze bijzondere actie een hart onder de riem steekt", aldus Quinty Trustfull. "Het is echt hartverwarmend te zien hoe blij Bianca is met dit bijzondere gebaar, zodat ook zij zich, net als iedereen, kan verheugen op de feestdagen." Tot en met 24 december zijn er nog kerstbomen in alle Praxis-vestigingen te koop.

Over Praxis
Praxis is een van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Praxis bestaat uit 139 winkels inclusief 29 megastores. Elf van de megastores hebben daarnaast een tuincentrum. Naast het reguliere doe-het-zelf assortiment vindt de klant bij Praxis een uitgebreid assortiment voor woninginrichting. Praxis maakt deel uit van de Maxeda DIY Groep, de marktleider in de Benelux. Praxis heeft bijna 5.000 mensen in dienst. Meer informatie: www.praxis.nl.

Noot aan de redactie,

Ingezonden persbericht