Ingezonden persbericht

Sky Radio Christmas Tree For Charity

BN-ers tuigen kerstboom op voor 'hun' goede doel

Naarden, 17 december 2009 | Op dinsdag 22 december zullen 10 teams van bekende Nederlanders kerstbomen optuigen om daarmee een geldprijs voor 'hun' goede doel te winnen. Het team dat binnen 30 minuten een kerstboom op de meest originele en creatieve wijze weet te versieren, ontvangt ¤ 25.000,- en een radiocampagne op Sky Radio voor het goede doel.

20 bekende Nederlanders, waaronder Bridget Maasland, Thomas Berge, Jim Bakkum, Simon Keizer, Anky van Grunsven, Vivian en John Ewbank, Caroline De Bruijn en Erik de Vogel zullen de strijd met elkaar aan gaan. Naast de hoofdprijs van ¤ 25.000,-- , zijn er bedragen van ¤ 10.000,- en ¤¤ 5.000,- te verdienen voor de tweede en derde plaats. De overige goede doelen ontvangen eveneens een donatie van Sky Radio. The Christmas station hoopt dat de luisteraars dit goede voorbeeld zullen volgen.

Jury en presentatie
Een deskundige jury met onder anderen Lodewijk Hoekstra, zal onder leiding van interieurstylist Michiel de Zeeuw uiteindelijk bepalen welk koppel 'hun' charitatieve instelling extra kan steunen. De presentatie ligt in handen van Marlayne Sahupala, station-voice van Sky Radio en presentatrice van o.a. Hart van Nederland.
De deelnemende BN-ers en de goede doelen die zij vertegenwoordigen:
1. CliniClowns Thomas Berge & Jack van Gelder
2. Doe Een Wens Stichting De Mentalisten Rob en Emiel
3. Dutchypuppy Bridget Maasland & Horace Cohen
4. Edukans Simon Keizer & Jan Dulles
5. KidsRights Caroline De Bruijn & Erik de Vogel
6. Nationaal Fonds Kinderhulp Myrna Goossen & Antje Monteiro
7. SOS Kinderdorpen Gerda Havertong & Anky van Grunsven
8. Stichting 'Opkikker' Jim & eliZe
9. Stop Kindermisbruik John & Vivian Ewbank
10. Veilig Verkeer Nederland Jasmine Sendar & Selma van Dijk

Sky Radio 101 FM The Christmas station
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met de mooiste kerstnummers tijdens de donkere dagen voor Kerst. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobiele telefoon, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne. Voor meer informatie over Sky Radio kijk op Skyradio.nl.

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group