Ingezonden persbericht

KERST VIER JE SAMEN OP NEDERLAND 1

Hoofdrolspelers Nederland 1 spelen rol in kerstpromo

Nederland 1 brengt deze kerst weer de mooiste programma's. Om deze programma's extra onder de aandacht van de kijker te brengen is voor het eerst een speciale kerstpromo gemaakt. Bijna alle hoofdrolspelers van de kerstprogrammering op Nederland 1, waaronder Frans Bauer, André van Duin, Chantal Janzen, Caroline Tensen, Frits Sissing en Joris Linssen hebben hun medewerking verleend aan deze promo.

In de kerstpromo zien we hoe de Kerstman met zijn rendieren midden in een woonwijk landt. Precies voor het huis waar een familie gezellig bij elkaar is. We lopen met de Kerstman mee als hij uit zijn slee stapt en richting de vracht loopt... het is een gigantisch cadeau met aan elke vlak een Nederland 1 logo. De Kerstman staat nu voor zo'n Nederland 1 logo en kijkt voor hij de deuren open doet nog even naar de familie die met grote verbazing het hele gebeuren gade slaat. De Kerstman doet de deuren van het cadeau open... en de gehele kerstprogrammering van Nederland 1 stapt uit het cadeau. Joris Linssen zien we als eerste verschijnen, gevolgd door Karin Bloemen en de cast van Ciske de Rat. André van Duin komt als meneer de Bok uit het cadeau en ook Chantal Janzen, Jaap Jongbloed, Caroline Tensen en Pauline Mol zien we voorbij komen. De musicalsterren van Mary Poppins komen via paraplus uit de lucht naar beneden dwarrelen, Carice van Houten in cadeauverpakking wordt naar binnen gedragen door Jeroen Spitzenberger, Frans Bauer haalt een grap uit met Ali B en André Rieu loopt al muziek makend richting de deur. Het is een feest om te zien. We zien hoe menig BN-ers het huis van de familie betreedt... en zien nu ook dat het binnen bomvol is met de kerstprogrammering van Nederland 1... Kerst vier je samen op 1!

Het creatieve concept is bedacht door Chantal Ansems, marketing adviseur, van de NPO in samenwerking met productiebedrijf Holland Centraal. Regisseur is Danyael Sugawara (bekend van Alles Stroomt). De campagne loopt van 18 tot en met 27 december.Ingezonden persbericht