Ingezonden persbericht

Total Specific Solutions benoemt Robin van Poelje in directie

Apeldoorn, 17 december 2009 - ICT-onderneming Total Specific Solutions (TSS) benoemt Robin van Poelje in de directie. Samen met CEO Gerrit Oosterhof en CFO Matthieu van Amerongen vormt Van Poelje vanaf 1 januari 2010 de directie van TSS. In de loop van 2010 zal Gerrit Oosterhof volgens planning de taken van Chief Executive Officer aan Van Poelje overdragen.

Robin van Poelje is afkomstig van Strikwerda Investments, de investeringsmaatschappij achter Total Specific Solutions. Vanuit Strikwerda Investments was Van Poelje in de periode voor 2009 medeverantwoordelijk voor de opbouw van TSS. Gerrit Oosterhof werd eind 2008 aangetrokken om TSS verder vorm te geven en de twee PinkRoccade-onderdelen (overgenomen van KPN Getronics) te integreren. Daarnaast heeft Oosterhof de strategie en het bedrijfsbeleid van TSS mede vormgegeven voor de komende jaren. Dit beleid zal verder door de directie worden ingevuld en uitgevoerd in nauw overleg met de Raad van Commissarissen.

Over Total Specific Solutions
Total Specific Solutions is een ICT-onderneming die specifieke oplossingen aanbiedt aan top 500-bedrijven en centrale en decentrale (semi-)overheidsinstellingen met een focus op software, businessconsultancy en dienstverlening. Total Specific Solutions bestaat uit onafhankelijke ICT-ondernemingen die alle top 3-spelers zijn binnen hun eigen specifieke markt, en levert een heldere, toegevoegde waarde aan zijn klanten. Met circa 1.600 medewerkers behaalt Total Specific Solutions een omzet van EUR 165 miljoen. Total Specific Solutions voorziet de komende jaren een verdere groei. Meer informatie is beschikbaar op www.totalspecificsolutions.nlIngezonden persbericht