Werkgeversvereniging Facilitaire Callcenters

Klantcontact voor een betere wereld

L&H stelt contact center belangeloos beschikbaar voor 3fm serious request

Nieuwegein - Voor het zesde jaar op rij werkt L&H, marktleider in telefonisch klantcontact voor goede doelen, belangeloos mee aan de Serious Request actie van 3FM. Dit jaar staat het bekende glazen huis op de grote markt in Groningen, waar 3 DJ's 7 dagen lang non-stop radio maken voor de campagne 'Stop Malaria' van het Nederlandse Rode Kruis.

De ziekte doodt jaarlijks bijna één miljoen mensen, waarvan het overgrote deel kind is. In deze stille ramp sterft er iedere 30 seconden een kind aan malaria. Hoog tijd om in actie te komen. Het Nederlandse Rode Kruis bereikt kwetsbare mensen in ontoegankelijke gebieden, hier worden onderandere muskietennetten uitgedeeld en zorgen vrijwilligers ervoor dat deze netten op de juiste wijze worden opgehangen en blijven hangen.

Luisteraars kunnen in ruil voor een donatie telefonisch hun lievelingsnummer aanvragen. Deze gesprekken worden 7 dagen, 24 uur per dag, in het contact center van L&H in Nieuwegein door een 50 man sterk team opgevangen. Medewerkers, leveranciers en opdrachtgevers van L&H zetten zich samen met vrijwilligers van het Nederlandse Rode Kruis in voor deze hartverwarmende actie. Zowel op de televisie als op de radio worden meerdere keren per dag updates gegeven vanuit het contact center.

`Serious Request is voor ons een goede mogelijkheid om onze organisatie, branche en het vak van contactcenter agent op een positieve manier onder de aandacht te brengen van het Nederlandse publiek. Zonder contactcenters zouden grote acties als deze niet mogelijk zijn', volgens Patrick Jordens van L&H.

L&H is marktleider op het gebied van commercieel klantcontact en fondsenwerving voor goede doelen. De organisatie telt ruim 2500 medewerkers, die vanuit vestigingen in Nederland en Curaçao jaarlijks ruim 30 miljoen klantcontacten afhandelen via de telefoon, email, post, chat, op straat, evenementen en aan huis.

`We hopen ook dit jaar na afloop van de actie het opgehaalde bedrag in de vorm van een cheque aan de DJ's in het glazen huis te mogen overhandigen', aldus Patrick. Vorig jaar werd met de Serious Request actie ruim 5,6 miljoen euro opgehaald.

Voor meer informatie over deze actie kunt u contact opnemen met Benjamin Braun op het nummer 06-54763826. De 3FM Serious Request actie loopt van 18 t/m 24 december. Een donatie kunt u direct storten op gironummer 22744.