Gemeente Zoetermeer

Wijkactieplannen ter inzage tijdens inloopavond

Op donderdag 17 december zijn alle bewoners van het Centrum tussen 17.30 en 19.30 uur van harte welkom op de inloopavond voor het wijkactieplan Centrum 2010. Deze wordt gehouden in het bedrijfsrestaurant van de gemeente Zoetermeer Frankrijklaan 1.

Bewoners kunnen die avond de plannen voor 2010 zien en bespreken met leden van het wijkteam en wijkwethouder Frans Muijzers. Het wijkteam is benieuwd naar uw mening over deze plannen.
Bewoners kunnen ook hun ideeën voor de wijk en het wijkbudget `Wijk bewoners aan Zet' naar voren brengen.

Angelique Quentin, de nieuwe wijkmanager, is aanwezig zodat de bewoners met haar kunnen kennismaken.

In 2010 gebeurt er veel in de wijk Centrum. Zo start de visie Binnenstad waarvoor er deze avond al meegedacht kan worden met de projectleider. Korfbalvereniging De Meervogels opent haar deuren voor een groep jongeren uit Driemanspolder. Het buurtpreventieproject WASkracht is deze avond ook aanwezig.

In een wijkactieplan staan alle projecten die de gemeente en haar partners zoals woningcorporaties, politie, bewonersorganisaties en stichting MOOI! uitvoeren in een wijk.

Mensen die deze inloop avond bij willen wonen wordt in verband met de catering verzocht zich aan te melden op wijkpostcentrum@zoetermeer.nl of 079-346 9001.