RET

Drukte verwacht tijdens tweede massavaccinatie op 17 december

10 december 2009
De RET verwacht extra drukte in het openbaar vervoer tijdens de tweede massavaccinatie tegen de Mexicaanse griep, die donderdag 17 december tussen 08.00 uur en 17.00 uur plaatsvindt in Ahoy.

De RET zet extra personeel in en vraagt de medewerking van haar reizigers om alles goed te laten verlopen. Gezien de verwacht drukte in het openbaar vervoer, is het die dagen daarom tot 19.00 uur niet toegestaan om de fiets mee te nemen in de metro. De bussen, trams en metroâs zijn echter niet ingericht op heel veel kinderen in buggyâs en kinderwagens op één dag. De RET verzoekt haar reizigers hiermee rekening te houden en adviseert de reizigers zoveel mogelijk gebruik te maken van de metro en als het mogelijk is zonder buggy of kinderwagen te reizen.

Met de RET naar Ahoy
Reizigers kunnen reizen met de lichtblauwe metrolijn D (station Zuidplein). Ook buslijnen 63,64,66,76 en 77 stoppen op het Zuidplein.

Vlaardingen, Schiedam en Capelle aan den IJssel Het inentingsproces in de regio start op 14 december in Schiedam. Op 15 december volgt Vlaardingen en 16 december is Capelle aan den IJssel aan de beurt. Ook in deze steden moeten reizigers rekening houden met mogelijke extra drukte in bus, tram of metro.