Ruil je gebruikte mobiele telefoon in voor een Bruna cadeaukaart

17/12/2009 08:40

Bruna BV

Verkoop je gebruikte mobiele telefoon aan ReCell en ontvang in ruil een Bruna cadeaukaart. Wie nu zijn mobiel inlevert, kan tot 200 euro in cadeaukaarten terugverdienen, direct te besteden bij alle Bruna winkels. ReCell is een organisatie die inzamel- en recyclingprogramma's ontwikkelt op het gebied van mobiele telefoons voor bedrijven en consumenten. Zo worden kapotte exemplaren gerecycled en krijgen bruikbare telefoons een tweede leven in ontwikkelingslanden.

Directeur Hans Gelauff: "Al vanaf 2003 zamelt Bruna samen met ReCell gebruikte mobiele telefoons in. Door middel van een envelop die gratis verkrijgbaar is bij alle Bruna winkels zorgen wij ervoor dat telefoons opnieuw gebruikt of gerecycled worden. In de praktijk blijkt echter dat telefoons die nog veel waard zijn, toch vaak thuis blijven liggen. Daarom is er nu Bruna.nl/verkoopjetelefoon."

Via www.bruna.nl/verkoopjetelefoon kunnen consumenten een verkoopformulier invullen en deze samen met hun gebruikte telefoon naar ReCell sturen. Na ontvangst wordt binnen zeven dagen de Bruna cadeaukaart toegestuurd. Bovendien kan naar wens (een deel van) de waarde worden gedoneerd aan Room to Read, een organisatie die zich inzet voor verbetering van onderwijs in ontwikkelingslanden.

Kijk voor meer informatie:


- www.bruna.nl/verkoopjetelefoon


- www.bruna.nl/roomtoread

http://www.bruna.nl/verkoopjetelefoon