Ingezonden persbericht


Sky Radio Christmas Top 50 aangevoerd door Mariah Carey

'All I Want For Christmas' ultieme kersthit 2009

Naarden, 17 december 2009 | De luisteraars van Sky Radio hebben 'All I Want For Christmas' van Mariah Carey verkozen tot dé kersthit van 2009. Van 7 tot en met 16 december konden luisteraars van 'The Christmas station' op de website van het station hun stem uitbrengen op hun meest favoriete kersthit aller tijden.

De Top 5 van de Christmas Top 50, editie 2009 ziet er als volgt uit:
1 Mariah Carey All I Want For Christmas

2 Band Aid Do They Know It's Christmas Time

3 WHAM! Last Christmas

4 Bianca Ryan Why Couldn't It Be Christmas

5 Chris Rea Driving Home For Christmas

Program Director Uunco Cerfontaine: "Het is een gevarieerde lijst geworden. Naast kerstclassics als Mariah Carey en Band Aid zijn er in de lijst ook recente nummers binnengekomen zoals de nieuwe kerstplaat van Nick en Simon, Miss Montreal en George Michael. Dat wordt genieten van het ultieme kerstgevoel vrijdag op Sky Radio."

Programmering
Op 18 december wordt de lijst met de allerbeste kerstnummers uitgezonden van 14.00 uur tot en met 18.00 uur. Vanaf 19 december is er een podcast van de Christmas Top 50 te downloaden via Skyradio.nl. Op eerste kerstdag kan er nogmaals genoten worden van de allermooiste kersthits tussen 14.00 en 17.00 uur.

Sky Radio 101 FM The Christmas station
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met de mooiste kerstnummers tijdens de donkere dagen voor Kerst. Zonder dj's, maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobiele telefoon, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne. Voor meer informatie over Sky Radio kijk op Skyradio.nl.

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio GroupIngezonden persbericht